lördag 7 december 2013

Spontan TMI-tävling

Jag råkade köpa hem lite böcker häromdagen, böcker jag redan har. […eeerh, smart?] Så nu tänkte jag ge bort en bok eller två till bättre behövande såhär innan jul, om någon vill ha dem.

Vinsten är alltså City of Bones och City of Glass (båda i storpocket), de två första böckerna i The Mortal Instruments. Jag vet att de flesta redan läst dessa, men kanske finns det någon där ute som är intresserad?

Gör såhär: kommentera det här inlägget med en motivering – varför ska just du vinna? Detta ger dig en lott (+en extralott om du orkar tipsa om tävlingen på din blogg eller liknande). Glöm inte att säga till om du vill ha första, andra eller bägge böckerna och lämna en mejladress så att jag får tag i dig om du vinner. Tävlingen är öppen för alla med en adress någonstans i Norden.

Tävlingen stänger på lördag, 14 december kl 23.59, en eller flera vinnare presenteras på söndag.

Kom och lek!

6 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna vilja läsa böckerna eftersom typ ALLA har gjort det utom jag och jag känner att jag är lite "utanför gemenskapen" när folk pratar om det...;P
  Jag skulle bli jätteglad för första boken, men tvåan skulle inte vara fel för om det är som alla säger så är serien BRA och då tackar jag inte nej;)

  Tipsar andra på:http://unumbrella.blogg.se/2013/december/chans-att-ta-igen.html (för dem som inte heller har hunnit med)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag drar en vinnare tredje advent och hittills är du ensam kandidat ;) Lycka till!

   Radera
 2. Jag skulle jättegärna vilja vinna båda böckerna eftersom jag inte har läst dem och de verkar otroligt bra. Det är också väldigt många som redan har läst dem och tycker de är bra så då vill jag med läsa!!! Dessutom kan min engelska behöva en förbättring och vad passar inte bättre då än att läsa på engelska. :)

  Här kan du hitta mitt inlägg: http://inutienbok.blogg.se/2013/december/tva-bra-bocker-gar-att-vinna.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till, du har i nuläget 50% chans att vinna ;D

   Radera
 3. Min mailadress glömde jag visst! Inutienbok@hotmail.se

  SvaraRadera
 4. Motivering: Jag har velat läsa dessa böcker oerhört länge och har flera gånger letat efter dem på mitt bibliotek men de visar sig alltid vara utlånade :( Om jag vann skulle jag gärna vilja ha bägge böckerna eftersom att jag tror att det är en bok som passar mig. Jag har även skrivit om böckerna på min blogg!:)

  Min mail: amanda.nordlander@lottingelund.se

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...