fredag 4 oktober 2013

TBR-akuten: rysare

Olästhögen växer och växer. Men det jobbigaste är inte att ha en massa olästa böcker; det jobbigaste är att ha en massa olästa böcker som jag så gärna velat läsa och sedan glömt bort! Det är hög tid att ta tag i detta.

Inspirerad av Misty på The Book Rat och hennes Stack of Five har jag nu gjort min egen variant. Haka gärna på ni också, jag vet att vi är många som samlat på oss på tok för många böcker. Det är dags att hjälpa varandra och det är dags att höra hur jag låter när jag läser innantill ;) Det blir rysare eftersom höstrugget kommer nu; det är Allhelgonahelg, ljus, te och filtmys i massor. Det är nu man ska läsa om spöken, monster och hemskheter. Sen kommer ju julskyltningen och helt sabbar rysarstämningen.

Böckerna:
Carrie av Stephen King (1:10) goodreads
Evig natt av Michelle Paver (2:03) goodreads
The Bloody Chamber av Angela Carter (3:37) goodreads
Klappa händer små av Dan Rhodes (4:29) goodreads
A Monster Calls av Patrick Ness (5:55) goodreads

 

Omröstningen stänger förmodligen runt 15-20 oktober, så jag hinner läsa under Allhelgonahelgen. Var nu en aktiv bloggläsare och rösta på en eller flera böcker! :)

Omröstningen är nu stängd – tack alla som brydde sig!

10 kommentarer:

 1. Nej, fy, jag kan inte rösta, rysare är otäcka... Jag har en favvoförfattare, Dean Koontz, som jag fått sluta att läsa, han förstörde min nattsömn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå! Jag är lite åt det hållet också, vågar inte riktigt. Men det beror på filmer, har aldrig utsatt mig för någon rysare i bokform.

   Radera
 2. Tycker också rysare är för läskiga. Om du vill läsa en rysare skulle jag inte läsa Carrie, det är enligt mig inte riktigt en skräckbok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte så insnöad på att det måste vara en riktig rysare, tror egentligen bara det är Evig natt som är riktigt kuslig av dessa. Men var tvungen att sätta något tema-aktigt på böckerna och vägrade kalla dem för "Halloween-böcker" :P

   Radera
 3. Svar
  1. Tackar! Den mest oväntade effekten var att jag helt plötsligt blev riktigt sugen på att läsa alla böckerna, kanske leder det till att jag läser mer än den enda jag lovat er :D

   Radera
 4. jag röstar för "Klappa händer små" även om jag inte skulle kalla det en rysare direkt :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, tror ingen av dessa är rysare egentligen men kom inte på något bättre ;]

   Radera
 5. Nej! Det är inte jobbigt, det är underbart att ha en massa bra böcker att läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae... underbart jobbigt då? ;) Jag kommer till slut i läget att berget av olästa böcker blir ett dåligt samvete som utvecklas till stress. Då blir det inte bra!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...