söndag 5 maj 2013

Irritation: Gollancz och Kristin Cashore

I maj 2012 kom sista delen i Kristin Cashores Graceling-trilogi. Men inte i storpocket. Eftersom jag är som jag är har jag nu väntat tålmodigt i ett år extra för att få Bitterblue i samma utgåva som resten av serien. Att de gör sista boken blå när de första är gröna, det stör mig. Men att de nu gjort om omslaget känns som ett slag i ansiktet. Här har jag väntat som ett fån för att alla delarna skulle vara likadana och så gör de om?! Jäkla töntar, jag har god lust att inte alls läsa boken. Så jäkla dåligt!

Det sista är alltså storpocketomslaget. Varför ändra, tycker de detta är bättre? o_O Förutom den uppenbara inzoomningen har de bytt textfärg och flyttat författarnamnet – det gör mig ilsk! Däremot är jag ganska säker på att de inte gjort om ryggen. Kanske. Det blir antagligen mer gnöl om detta i nästa bookhaul men nu orkar jag inte tänka mer på det. Bah!

-muttr-

Jag är medveten om att detta är en mild omgörning om man jämför med andra omslagsbyten och att jag kanske hakar upp mig på ingenting. Men nej, jag är inte glad.

4 kommentarer:

 1. Fattar dig! Det är aldrig kul när de jävlas med oss bokhylleperfektionister :(

  SvaraRadera
 2. Är det en serie så vill man ju att det skall se enhetligt och snyggt ut i hyllan. Fattar inte varför dom ändrar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är ju så poänglöst! Jag har börjat fundera på om de ändrar för att bokbloggare ska bli vansinniga och skriva om hur hemskt det är eftersom all publicitet är bra... Kan de vara så elaka? :(

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...