måndag 13 maj 2013

Potatprat: Fin på insidan

När man köper böcker på nätet tappar man kontrollen. Det går inte att exakt veta hur boken ser ut och för bokhylleperfektionisten är detta en prövning. I bästa fall vet man vilka mått boken ska ha, men hur den ser ut när man väl börjar bläddra i den, det är knivigare. Det innebär givetvis att man ibland kan bli förbannat besviken, men det innebär också att man kan slå upp en bok och bli riktigt jäkla överraskad. [Men Elen, varför köper du inte i riktig affär? För att jag bor där jag bor!]

Jag älskar att upptäcka att någon har tänkt till, att någon har brytt sig om hur boken ser ut även inuti. Det här är en spontan video där jag visar upp detaljer och omtanke som förlagen slängt in i sina böcker för att vi ska känna oss extra välkomna att läsa.


Sopig kvalisort idag, sorry! Och nyduschad men okammad :P

Det finns naturligtvis mer än detta – det finns massor! Vilka bokdetaljer har ni lagt märke till? Tipsa, tipsa! Eller ännu bättre, fota/filma och visa – jag vill se! ^^

11 kommentarer:

 1. Ja tänk så mycket dessa små detaljer kan göra för läsupplevelsen.

  SvaraRadera
 2. Va kul! Filmade en liknande video för några veckor sedan men har inte klipptihop och visat den på bloggen än....;P

  Älskar sånna små detaljer som förhöjer känslan ^^

  Haha gillar när du pussar boken, du är väl för söt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så brukar jag också göra och sen blir jag förbannad på mig själv eftersom det verkar som jag härmar andra när jag i själva verket kom på det alldeles själv ;) Därför jag slutat tänka för mycket innan jag lägger upp saker. Så brydde mig inte ens om att leta upp stativet här eller kamma mig, tydligen. (Fast jag tror Misty på The Book Rat hade någon liknande video för ett tag sedan, kan dock inte hitta den nu.)

   Böcker är kärlek och förtjänar kärlek! ^^

   Radera
  2. Jo det var henne jag tänkte skriva att jag fick idén ifrån =)

   Radera
 3. Jag blir alltid så himla glad när jag tittar på dina videos. Du verkar ha en sån härlig personlighet. (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så himla mycket, det värmer!

   Radera
 4. Du är ju för söt! Jättemysig video och jättefina exempel, sådant tänker jag också mycket på när jag läser. Är svag för styckesindelningssymboler ;) det kan mycket väl bli en bokvideo om detta någon gång i framtiden! :)

  SvaraRadera
 5. Vad gulligt när du pussade boken! <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...