onsdag 8 februari 2012

Idag är det bokus tur

Andra dagen: Jag fortsätter beta av förhandsbokningsbara bokreor och tycker det är skitkul! Idag har jag gått igenom bokus rea och dessvärre konstaterat att det mesta består av samma titlar som hos adlibris, med några kronors skillnad åt ena eller andra hållet. Snubblade över några böcker jag redan har läst/äger/ska ha som jag tycker är värda lite uppmärksamhet :)

 

Största utropstecknet på bokus rea! (Enligt mig, givetvis.) Priset måste vara fel… Någon som vågar sig på att gissa hur mycket de begär för de åtta första böckerna om Sookie Stackhouse? Löjliga 19 kronor! Nitton! Visst, det är pocket. Visst, det är de gamla (men fina) tecknade omslagen och den har några år på nacken. (Har dock aldrig fattat varför första boken är med HBO-omslag, men det får man väl ta.) 19 kronor för 8 böcker verkar ändå skumt… Status “tillfälligt slut”, men håll ögonen på detta om ni är intresserade.

 

 

 

Nästa utropstecken gäller Ojingogo, som jag (vältajmad som alltid) köpte för två veckor sedan. Har inte riktigt kommit fram till än om jag gillar den eller ej... Den är rätt mysko.  Schitzo-Cookie älskade den, kolla in hennes recension eller provläs några sidor på bokus innan ni köper.

39kr :)

 

 

 

 

 

Cirkeln. Varför är detta intressant när pocketboken är billigare? Jo, därför att detta är första delen i en trilogi. Min bokhylla blir snyggare om alla böckerna i en serie är likadana och jag känner mig själv – när jag väl läst första boken (ska göra det snart, lovar!) kommer jag inte vilja gå och vänta på pocketutgåvan av nästkommande böcker. Yes!

59kr

 

 

Det var nog det hela när det gällde bokus. Blev en smula besviken på att det var så tunt med billiga fotoböcker… Stora, fina soffbordsböcker kan jag inte få för många av <3

 

btw; fick alldeles nyss ett mejl från adlibris om att en av böckerna jag beställde igår är slut hos leverantören och därför har avbeställts. Borde de inte kunna veta det innan de sätter den på bokrean? Lite putt blir jag allt. Nu har jag beställt den hos bokus istället, men de har säkert samma leverantör :( Årgh, ville verkligen ha den!

5 kommentarer:

 1. Såg också det.. 19 kr.. är ju heeelt galet. Undra hur länge de hann finnas innan de var slutsålda.

  Ja Ojingogo är kanske inte nått för alla. Men jag blev kär =) Helknäpp ^__^

  SvaraRadera
 2. TACK. Jag var alltså inte den enda som reagerade på det absurda priset 19 kr på åtta böcker. Efter en dag var det slutsålt, men frågan är väl om det är rätt pris.

  Själv lyckades jag hålla mig ifrån köp-knappen, dock med en del i baktanke som jag skulle vilja köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får försöka lägga band på sig... Nu har jag gått igenom alla på nätet iaf och klarat mig undan med 3-4 böcker. Får väl se hur det går när man rotar runt i riktiga fysiska fyndlådor om nån vecka. Kan bli farligt!

   Radera
  2. Duktigt! Och jag kan knappt vänta på att rota runt i bokhögar, trots att jag inte borde. På nätet finns böckerna som jag funderar på att köpa fortfarande kvar, vilket medför skepsis om jag faktiskt ska köpa dem. Dessa tävlar just nu: Woman In White (klassiker på engelska, svårt att låta bli), Hjärtat är bedrägligast av allt och Sarah (JT Leroy - kritikerrosade böcker, mindre fantastiska ord om själva författaren som skrev dessa under pseudonym) och The Boat (vilken jag håller på att läsa på svenska just nu).

   Tack så mycket förresten angående orden om min bokhylla! Blir själv heltokig på den..

   Radera
  3. Oh, båten! Jag hittade den på engelska idag för 5kr, är den bra? :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...