onsdag 22 februari 2012

Bokrea 2012–Let the Madness Begin!

Det här kommer bli ett småbesatt och ogenomtänkt inlägg. För nu är det BOKREA!!!

Hur nördiga är ni? Jag började med nervös sömn inatt och uppstigning kl 05.30. Det fick bli inköp av frallor på vägen till kusinen, jag behövde en fredsgåva för att jag drog upp henne ur sängen så ettertidigt. Vi  kom till Bokia efter frukost, ca 10 minuter efter att de öppnade, för det är nördigt att hänga på låset och jag är ju ingen nörd ;) Lalalalaaa! Så det så!

Klarade mig undan Bokia med två böcker, det är helt klart godkänt! Undvek dessutom att bli haffad av SR Blekinge som vandrade runt bland bokbergen. (Jag är inte road av att prata om saker utan att tänka igen allt först. Ja, precis så.) På Bokia finns Cirkeln för 59kr, bara idag – köpköpköp!

Vidare for vi sedan till Maxi och var där 5 minuter efter öppnandet. Se, inte alls nördigt! Så mycket böcker där fanns! Och billigt! Åk till Maxi allihop! Detta var alltså Maxi utanför Karlskrona, tror inte jag skrivit nånstans var jag bor… Anyhoo, därifrån blev det en riktigt tung kasse fylld  med sex böcker, kokt medvurst, risgrynsgröt och mimosasallad. Bäst på Maxi: Hungerspelentrilogin på svenska, som jag var på vippen att dra med mig från Bokia för 99kr, den fanns här för 79kr. Jag hade inget val, nu är den min. Hoppas svenska översättningen håller.

Totalen landar alltså på 8 böcker idag och klockan är inte nio än… Posten kommer ca kl 13, kanske med mer? Och det ligger ett paket hos postombudet och väntar. Hohoho, det här är för jevvla roligt!

2 kommentarer:

 1. Det låter som du var sjukt peppat inför detta :) Kul att det blev lite böcker. Skulle dock behöva lite mer bokhandlar i Karlskrona låter det som. Kom ner till Skåneland vetja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 12 böcker blev det totalt idag - kom TVÅ paket från adlibris :D ...undrar vad vår brevbärare tänker... Så jäkla mkt böcker som kommer till den här adressen i tid och otid :

   FYI; Skåneland innefattar såväl Skåne som Blekinge, Halland och dessutom Bornholm ;) (Besserwisser, jag? Det kan jag väl aldrig tro!) Men till Lund/Malmö kan jag nog ta mig. Nästa helg, var det så? Vi får höras, men vet inte om jag borde köpa fler böcker nu ~~ Har planer på att leva på det jag har tills jag fyller år. Jo, för det lär ju hända...! :P

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...