tisdag 20 januari 2015

Nu jäklar: Nyckeln innan bion!

Ibland är man fånig; ibland får man för sig saker – men det finns faktiskt en hel del anledningar till varför jag (och du) borde läsa ut Nyckeln innan Cirkeln har biopremiär. Vill du ha en kort lista på varför? Det hoppas jag, för här kommer det en:

 • Passa på att avsluta serien innan filmatiseringen kommer och förvirrar dig. Kanske hoppar de över något viktigt, kanske lägger de till något nytt? Vem vet. Om det hintas/spoilas något i filmen så är du immun eftersom du redan läst ut serien. (Skräckexempel: City of Bones där de spoilade en STOR grej i första filmen som inte alls var med i boken. Inte okej!)
 • Låt ingen sabba dina karaktärer! Oavsett hur bra någon är i en roll KAN de inte stämma helt med den bild du själv skapat när du läst. Läser du sista boken innan filmerna kommer har du chansen att bygga världen helt på egen hand.
 • Behöver du en deadline för att äntligen plocka ner den här tjocka jäkla boken från olästhyllan? Nu har du en: 18 februari 2015!

Fast du kanske blir lite skrajsen? Känns det som ett mastodontprojekt att komma igenom 813 sidor på knappt en månad? Då har jag en liten, liten fråga: Klarar du 30 sidor om dagen? För kolla här:

På bussen, på lunchen, i väntan på John Blund: börja idag och du är huxflux två dagar före schemat! ;D

Hänger du på?
Nu jäklar!

2 kommentarer:

 1. Vilken fin planering smart att läsa ut trilogin innan filmen kommer. Jag skulle nog säga att jag klarar 30 sidor per dag (kanske några färre någon dag och några fler någon annan). Hoppas du gillar Nyckeln! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går bra så långt, den är jäkligt snabbläst!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...