onsdag 3 december 2014

3 december

Välkommen till Potatens adventskalender 2014, ett hopkok inlägg om sådant en bokpotat tycker är viktigt. Det är klart att jag ska ha en adventskalender, det är klart att någon ska vinna en awesome bok eller två och det är klart att du ska vara med och leka!

I höstas anordnade Nelly på Nellons bokblogg ett bokbyte och jag hakade på. Tyvärr kom skola och annat emellan och mitt paketöppnande hittade inte ut på nätet förrän nu. Så håll till godo, här sitter potaten lika snygg och upplyst som vanligt, med ett hemligt bokpaket.

 

 

Chokladen överlevde tyvärr inte ens ett dygn i det här huset - ojdå! Boken skall läsas så snart jag hinner, behöver fler drakar i mitt liv! :D
   Efter funderingar och lite luskande gissar jag på att det är ElinaElinas bokliv som skulle kunna vara min tomte. Men det var klurigt… har jag rätt?

Tack så mycket, både till Nelly som anordnade det hela och såklart till min tomte. Dessutom är jag skyldig alla inblandade parter en ursäkt för att jag är så sen. Förlåt!

 


Dagens fråga
Vilken bok står överst på din önskelista just nu och varför?

(Svara senast 23 december kl. 23.59. Mer information om tävlingen hittar du här.)

17 kommentarer:

 1. Absolut högst på önskelistan står nog Locke & Key Volume 1 av Joe Hill. Sett så fantastiskt mycket gott om den och grafiska romaner är alltid skoj. Sen går det snabbt att läsa också vilket är skönt i dessa jobbiga skoltider ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också varit på gång att köpa hem den, pillat på den flera gånger på sf-bokhandeln men blir snål när jag står där i affären...

   Radera
 2. För mig är det nog Maze Runner. att jag inte läst serien ännu gör mig galen. Det är exakt en sån historia jag skulle älska, men endå har jag int kommit för att köpa dem ! nej nu börjar det klia i fingrarna..

  SvaraRadera
 3. Högst på min önskelista är Illusive av Emily Lloyd-Jones. Jag läste nyligen Vicious av V.E. Schwab, som handlar om människor med superkrafter, och eftersom den var så himla bra så vill jag ha MER. :)

  SvaraRadera
 4. Just nu vill jag bara sätta naglarna i My true love gave to me av Stephanie Perkins m.fl. för lite fluffig söt läsning såhär i juletider är ju inte helt fel

  SvaraRadera
 5. Mörk ängel av Laini Taylor både för att den är så himla snygg och för att många gillst den :D

  SvaraRadera
 6. Ja - jag fick för litet sedan veta att min gymnasiekamrat (vi gick samhällselever med estetelever på Eksjö gymnasium då jag träffade henne) har blivit publicerad som grafisk novellettförfattare! Så högst upp på önskelistan just nu (och jag kommer klicka hem den tills jul på egen hand alldeles strax) är Saskia Gullstrand med "Räddaren den barmhärtiga". ;D Hur coolt är inte det!

  SvaraRadera
 7. Övers på min önskelista måste nog vara den engelska nyutgåvan av Harry Potter serien. Jag tycker den är så fin och det är helt enkelt så att jag måste äga den. Man kan ju inte gå runt i livet och bara äga Harry Potter på svenska, och de fyra sista böckerna på engelska. Man måste helt enkelt ha några upplagor till. Hade inte tackat nej till den amerikanska heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du den nya med Hogwartsbilden på alla ryggarna ihop? För den är väl amerikansk? Hade velat ha den, men blir så tjurig på att den är på amerikansk istället för brittisk engelska :S

   Radera
 8. Överst just i detta skrivandes nu är nog The Gospel of Loki av Joanne Harris. Läste mycket Harris förr och gillade henne. Sedan i kombination nordisk mytologi är ju svårt att slå :)

  SvaraRadera
 9. Lejontämjaren av Camilla Läckberg står överst på önskelistan. Vill läsa den helt enkelt eftersom jag läst alla hennes tidigare.

  SvaraRadera
 10. Britt-marie var här av Backman. ÄLSKAT hans tidigare böcker så vill verkligen ha denna. Enda boken jag har önskat mig i jul, mailade till och med länken till min pappa så får jag den inte vet jag inte vad jag gör, haha

  SvaraRadera
 11. The retribution of Mara Dyer kanske.

  SvaraRadera
 12. Kings 22/11-1963 skulle jag gärna vilja läsa nu när jag återupptäckt honom (efter en paus på runt 20 år...).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...