onsdag 10 december 2014

10 december/omslagsonsdag #70

Ojoj, här går tiden fort. Igen. Idag blev jag därför lat och kombinerar veckans omslagsonsdag med dagens lucköppning. So without further ado, här kommer ett par snygga ryggar.

Välkommen till Potatens adventskalender 2014, ett hopkok inlägg om sådant en bokpotat tycker är viktigt. Det är klart att jag ska ha en adventskalender, det är klart att någon ska vinna en awesome bok eller två och det är klart att du ska vara med och leka!

Standardintro: Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.
   Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag, uppe till höger.

Det finns mycket snyggt där ute, detta är bara några få direkt från google ;) Penguins klassiker är mycket tjusiga, men ack så dyra. Och jag hade så gärna köpt hem Harry Potter-boxen, men det stör mig att de ändrar ord i den amerikanska utgåvan, så det lär inte bli av.

Vilka snyggingar har du hittat?

 


Dagens fråga
Vilken är den snyggaste bokryggen i din bokhylla?

(Svara senast 23 december kl. 23.59. Mer information om tävlingen hittar du här.)

16 kommentarer:

 1. jättesvårt men jag bestämde mig för We are all made of glue av Marina Lewycka. Det är nog katten i gummistövlar som gör det för mig! :D här finns bilder om man vill se :) http://iregnet.blogspot.fi/2014/09/20-favoritomslag.html

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Harry Potter-boxen!
  Här finns mina bokryggar http://boklysten.blogspot.se/2014/12/omslagsonsdag-70-granna-bokryggar.html

  SvaraRadera
 3. Jag tycker nog ändå att mina Harry Potter (den svenska utgåvan) är allra snyggast ändå. Min favoritrygg av dem är sista boken i serien - ryggen är stilren, pampig, snygg i färg och boken i sig betyder mycket för mig! ❤

  SvaraRadera
 4. Här är mina omslag. http://tinaelisabeth.blogg.se/2014/december/omslagsonsdag-70-granna-bokryggar.html Harry Potter-boxen jag fyndade för ett par veckor sen är mina absoluta favoriter, och jag kan inte riktigt välja en av dem. Så fina allihop. :)

  SvaraRadera
 5. Mina snyggaste ryggar hemma är Harry Potter boxen ovan, och ryggarna på Throne of Glass serien av Sarah J. Maas. :)

  SvaraRadera
 6. De snyggaste ryggarna jag hittar i min hylla måste nog faktiskt vara HP-boxen du just nämnde. Älskar hur alla ryggar bildar slottet, de blir så fantastiskt fina ihop. Utöver dessa kommer nog Hex Hall av Rachel Hawkins och Rooms av Lauren Oliver. Sååå fina!

  SvaraRadera
 7. Harry Potter-boxen är otroligt snygg.

  Bjuder på några ryggar ur bokhyllan.
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/12/omslagsonsdag-70-ryggar.html

  SvaraRadera
 8. Så fina bokryggar men Harry Potter boxen vinner:). Här finns mina fina bokryggar http://nakit.webblogg.se/2014/december/omslagsonsdag-granna-bokryggar.html

  SvaraRadera
 9. Älskar verkligen ryggen (och hela omslaget faktiskt) till The Final Empire av Brandon Sanderson. Men det måste vara UK-edition, för de amerikanska är fula som stryk...

  SvaraRadera
 10. Jag har väldigt svårt att bestämma mig men Himlakroppar av Eleanor Catton har en himla snygg rygg. Sen har jag dessutom en del läderinbunda böcker med mycket tjusiga ryggar.

  SvaraRadera
 11. Vilka otroligt snygga ryggar! Jag tror Nattens cirkus har snyggast rygg i min hylla. :)
  Här har du mina ryggar: http://inutienbok.blogg.se/2014/december/omslagsonsdag-70-granna-bokryggar.html

  SvaraRadera
 12. svårt att välja men just nu står det nog mellan Flytande staden- Eric Lustbader och de målade grottornas land- Jean M Auel :)

  SvaraRadera
 13. Absolut Harry Potterboxen!!! :-)

  SvaraRadera
 14. Jag har så många fina böcker!! Jag kan ju aldrig välja så jag säger när man har en serie i bokhyllan och de passar så snyggt ihop och höjden och allt är rätt, det är såå snyggt!

  SvaraRadera
 15. Harry Potter-serien, den svenska originalutgåvan, pryder sin plats i min hylla, men är väldigt svag för Hearns Över näktergalens golv också :)

  SvaraRadera
 16. Mina ärvda samlingsvolymer (två stycken) med H. C. Andersens sagor. Halvfranska skinnband med guldskrift från 1920-talet.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...