onsdag 24 april 2013

Om jag hade tvingats köpa Shades of Earth

Nu är jag ju inte alls inne i hela Across the Universe-svängen, den lilla lockelse serien hade på mig dog när de sabbade omslaget på tredje boken. En snygg bok kan jag köpa trots att jag inte vill läsa den, en ful bok kan jag skippa trots att jag nog egentligen vill. Det är precis  samma sak med dessa.

Ni har säkert alla sett det, men för säkerhets skull tar vi och sammanfattar: Första boken kom ut och fick bokbloggare världen över att andaktsfullt säga “…oooooh…!” Andra boken kom och vi var rätt nöjda. Tredje boken kom och vi tappade alla tron på att förlagen bryr sig om oss överhuvudtaget.

Nelly undrade häromsistens vilken utgåva vi hade valt med tanke på tredjeboksdebaklet. Jag svarade att jag trotsigt hade köpt de snygga böckerna och designat något eget till den tredje fulingen. Jag vet att jag är lite udda ibland, men jag tvivlar på att jag har många helt unika tankar - någon annan måste ju ha fått samma idé! Så jag kollade upp det och hittade följande:

om1

Den till vänster vet jag inte var den kommer ifrån men den till höger påstås Priscilla på The Readables ligga bakom. Någon som vet säkert? Utan att ha en aning om vad böckerna handlar om vågar jag mig på att föredra idén till vänster, även om den högra är mer välgjord. En utsvängd röd kjol kan ju inte vara fel ;}

Några tankar?

 


Jag hade liknande bekymmer med Midnight Sun, ni minns den där boken Stephenie Meyer skrev som egentligen bara var Twilight en gång till. Den där boken hon aldrig skrev klart för att den läckte ut på nätet innan den var färdig. (Så hon gav istället ut Twilight ännu en gång. Och igen, för säkerhets skull. Räcker inte pengarna snart?!) Jag kom över den utläckta texten i pappersform och letade länge efter ett passande omslag för att den ska passa med de andra blingvampyrböckerna.

 

Apropå Across the Universe.

6 kommentarer:

 1. Åh, jag vill ha de ett av de egengjorda omslagen. Jag köpte precis det gamla omslaget av första boken. Får se hur jag gör med tredje, kanske läser den som e-bok eller nåt istället. I ren trots.

  SvaraRadera
 2. Fattar inte hur dom kan ändra omslaget så katastrofalt. Finns ju inga likheter med de första två.

  SvaraRadera
 3. Oh de egengjorda var ju grymt snygga!

  SvaraRadera
 4. Väntar fortfarande på Elens egendesignade omslag tills dess det är dags att köpa tredje boken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ojdå! Får väl se om jag kan komma på nåt smart snart ;)

   Radera
 5. Jadu, fattar inte vad dem tänkte i och med det designbytet alltså!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...