måndag 1 april 2013

April, april…

Inget farligt, bara en liten potatbabbelvideo. Falsk varudeklaration? Inte om ni vet hur min hjärna fungerar. Jag tänkte att det kunde vara passande i april att ha ett tema som känns som ett skämt ;) Jag behöver verkligen få detta gjort. Wish me luck!

11 kommentarer:

 1. Det borde ju inte vara så svårt att läsa kortare berättelser, men av någon konstig anledning är det ändå det. Även jag har lite sådant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror mitt största problem är att innan jag riktigt hinner få upp intresset så tar berättelsen plötsligt slut. Kanske kan man lära sig?

   Radera
 2. Vad kul med en video igen! Vi skulle kanske kunna läsa Chimamanda Ngozi Adichies novellsamling ihop och göra något bloggit av det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vi absolut göra! Men ha i åtanke att jag inte är så djup eller analyserande i mina analyser ;] Men det skulle iaf ge mig en anledning att faktiskt läsa ut den ^^

   Radera
  2. Och: Haha, om du gillar mina videor så är detta din lyckovecka! xD Vääänta du bara ;)

   Radera
  3. Yay för fler videos. Har längtat efter dem!

   Inte några jobbiga analyser, bara pepp att vi båda ska ta oss igenom den.

   Radera
  4. Då är jag på :D When do we start?

   Radera
  5. Jag har två böcker jag måste ta mig igen först. Efter nästa helg?

   Radera
  6. Går nog för sig, men för säkerhets skull får du gärna ropa på mig när det blir dags :]

   Radera
 3. Haha, inte alls igenkänningsfaktor på den där :) Läs The Bloody Chamber, det gjorde jag 2011 (såg jag i läslistan) kommer typ inte ihåg någonting alls, så den är säkert bra ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...