onsdag 27 augusti 2014

Omslagsonsdag #55 bokserier

I helgen var jag i Norrköping och nördade mig något fruktansvärt, har du inte gjort detsamma så skynda dig innan HP-utställningen stänger! Och med huvudet fullt av Harry Potter var veckans omslagstema givet, jag vill nu se en massa snygga bokserier! (Inte bara Harry Potter, alltså.)
   I måndags började jag på en utbildning och efter två år av att fritt fått styra över min tid blir det en duktig omställning att plötsligt gå 9-16 varje vardag. Jag har helt enkelt inte hunnit göra klart det här inlägget. Fy mig! MEN det finns andra som gjort det åt mig och alla Harry Potter-nördar bör följa den här länken för att få se ett helt gäng snygga omslagsvarianter.

Standardintro: Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.
   Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag. uppe till höger.

Detta är den utgåva av böckerna som jag förgäves letat efter senaste 5-10 åren, tycker att de är nästan charmigt fula på något vänster. Om någon har och kan tänka sig att bli av med bok 1, 3, 4 eller 7 i storpocket, snälla hör av dig!

harry potter coversharry potter covers 2

Veckans snyggaste är Harry Potter och Fenixorden, de svenska omslagen är verkligen tjusiga!

10 kommentarer:

 1. Oj, jag var också på utställningen nu i helgen. Vilken upplevelse det var! Eftersom jag inte bor så himla långt ifrån tänkte att jag skulle försöka gå en gång till innan utställningen stänger :)

  Denna vecka tänkte jag inte alls på Harry Potter, trots att de är så snygga, när jag valde mina omslag: http://lacrimamens.com/blog/omslagsonsdag-55-bokserier.html

  SvaraRadera
 2. Harry Potter-omslagen är jättefina.
  Här kommer mina omslag http://boklysten.blogspot.se/2014/08/omslagsonadag-55-bokserier.html

  SvaraRadera
 3. Nu är jag med igen. Jag har nog aldrig riktigt funderat över de svenska omslagen på Harry Potter. Men de är verkligen snygga. :)

  Här är några bokserier som jag hittade i mitt mediaarkiv: http://jenny.jennytranslation.com/2014/08/27/omsalgsonsdag-v-35-bokserier/

  SvaraRadera
 4. Premiär för min del! https://kajsasbokblogg.wordpress.com/2014/08/27/omslagsonsdag-seriefrossa/

  Jag gillar den nya utgåvan av Harry Potter, där ryggarna tillsammans bildar en väldigt fin bild av Hogwarts.

  SvaraRadera
 5. Nu var det länge sedan jag var med men nu tar jag tag i det igen! Här är då mina omslag för denna gång. Av dina gillar jag nog bäst den sista raden av bilder, längst ner.

  http://www.midnattsord.blogspot.se/2014/08/omslagsonsdag-bokserier.html

  SvaraRadera
 6. Jag är inte så insatt i de olika Harry Potter-omslagen. Men de fyra på näst nedersta raden är riktigt fina.

  Här har du mina serieomslag:
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/08/omslagsonsdag-55-bokserier.html

  SvaraRadera
 7. Åh Harry Potter. Dessa omslag finns i en mängd grymt snygga varianter. Har skrivit många inlägg på det temat. Därför har jag valt icke Harry Potter-omslag denna veckan.
  http://fantastiskaberatterlser.blogspot.se/2014/08/omslagsonsdag-55-bokserier.html

  SvaraRadera
 8. De flesta olika omslagsvariationerna till Harry Potter är snygga, men, jag beställde ett nytt ex av chamber of secrets till jobbet och valde då amerikanska biblioteksbandet och det omslaget var faktiskt nästan rent gräsligt. döm själv här:http://www.barnesandnoble.com/w/harry-potter-and-the-chamber-of-secrets-j-k-rowling/1004338523?ean=9780613287142

  SvaraRadera
 9. Om du fortfarande är ute efter Harry Potter så har jag fyran i storpocket med det omslaget. Sidorna är lite, lite gulnade och kanterna på ryggen är lite nötta, men annars är den i fint skick. Inga repor, vikta sidor eller understrykningar eller så.
  Vill du ha den så kan då få den mot frakt, för jag har ändå tänkt ge den till något second hand-ställe. :)

  SvaraRadera
 10. Var själv på utställningen i Norrköping, det ingav verkligen en speciell känsla!
  Kul att du la upp en länk om omslagen också, sånt härligt nörderi som skulle kunna ta hela dagen att kolla igenom rent detaljmässigt :)
  /Emilie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...