onsdag 13 augusti 2014

Omslagsonsdag #53 dans

Det blev lite klurigt den här veckan men några dansanta omslag lyckades jag skrapa ihop. Och om de verkligen dansar på de tre sista låter jag vara osagt – kanske!

Standardintro: Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.
   Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag. uppe till höger.

book covers dance 1book covers dance 2book covers dance 3

Veckans snyggaste är nog Portrait of a Protege, gillar hur ljuset får henne att se ut som en vattenspegel i solnedgången.

Vilket omslag är din favorit?

6 kommentarer:

 1. Portrait of a Protègè är himla vackert! Här är mina omslag: http://lacrimamens.com/blog/omslagsonsdag-53-dans.html

  SvaraRadera
 2. Håller med, det omslaget är riktigt snyggt :)

  Här kommer mina: http://bokfrossa.wordpress.com/2014/08/13/omslagsonsdag-dans/

  SvaraRadera
 3. Här kommer mina!

  http://annzah.com/2014/august/omslagsonsdag-53-dans.html

  PS: Kan du inte göra så att det går att kommentera med namn och URL på dina inlägg? Det är så knökigt att behöva använda Google-kontot! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Isf får jag prova med anonyma kommentarer igen, tog bort det när jag fick en massa spam för ett tag sedan. Alternativet är att ha captcha, vilket jag själv hatar. Men borde du inte kunna ha ett Open ID-konto, då fyller man väl bara i sin bloggadress?

   Radera
 4. Portrat of a Protegé är min favorit också! Här kommer mina omslag http://boklysten.blogspot.se/2014/08/omslagsonsdag-53-dans.html

  SvaraRadera
 5. Trots att jag misströstade fick jag till slut ihop några omslag. Av dina tycker jag nog bäst om Master of illusion.

  Här är mina: http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/08/omslagsonsdag-53-dans.html

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...