söndag 4 november 2012

Sammanfattning: Oktober 2012

Ytterligare en månad till ända och en hel drös böcker har blivit lästa. Som vanligt firas den gamla månadens slut med en bokbabblig video från Eder Potat. Jag viftar med oktoberböckerna och försöker klämma fram vad jag tyckte om dem utan att dravla på i en evighet. Det lyckades jag väl sådär halvbra med –_- Håll till godo!

Oktober var en riktig supermånad, jöskes så bra! Antalet böcker är större än vanligt, sidantalet är hyfsat och betygen är upp över öronen utmärkta!

Den här månaden krympte olästhögen med 9 titlar vilket innebär att det flexibla köpstoppet har fungerat – woho! Det ska jag fira med att beställa böcker ;D Inget hade väl varit mer passande?! Inga direkta planer för november (mina novemberfunderingar hittar ni här) men beställningen jag knåpar på nu verkar bli lite fantasy-YAig och lättsam :]

 

Totalt sidantal: 1838
(Klicka på bilderna för att komma till mina recensioner.)
Böckerna jag läste (1714 sidor):

Dessutom hann jag med en onlineserie (124 sidor):

Gav upp The Casual Vacancy av J K Rowling. Tog mig igenom 179 sidor innan jag bestämde att jag hade betydligt bättre saker för mig än att sitta och bli förbannad på en bok som inte alls är skriven för mig. Den är för seg och ointressant och jag bryr mig egentligen inte om en enda av alla karaktärerna vi får följa. Det finns säkert de som kommer älska denna, men inte jag. Tyvärr.

Bäst: Aurore
Sämst: The Casual Vacancy

4 kommentarer:

  1. Många trevliga böcker i din oktobervideo!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den här månaden blev riktigt bra i kölvattnet av Bokmässan, läste ut alla bokmässeböcker utom en, hittade tydligen en massa trevligt där ^^

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...