lördag 17 november 2012

Nytillskott #18 Jaguar Blocker

Elen är glad! Elen är glad!

nytt18

Jag tar det lugnt och stilla, mycket eftertänksamt. Än så länge.

Men jag är TILLBAKA! Med visakortet i högsta hugg (who am I kidding, klart jag kan alla nuffrorna utantill!) begav jag mig ut på nätet på jakt efter böcker! Raaarfgh!!! :D

Tog några djupa andetag och nöjde mig  med tre böcker. Så länge. Och sen råkade jag irl-trilla in på Bokia, där jag stod med majQ i en och en halv timme (jo, det är sant) och diskuterade böcker, telesnor och annat viktigt. Ett tag höll det på att bli några kilo böcker, men kom till slut därifrån med en. Yey!

Så där har ni dem :) Nu ska jag vara en duktig potat och läsa ut lite böcker innan jag köper fler. Jodå, det kommer nog gå bra! Självdisciplinen når oanade höjder!

Andra tankar: Om du skriver “jagar böcker” och autocorrect ändrar det till “jaguar blocker” är det nog läge att se över språkinställningarna. Just saying.

5 kommentarer:

 1. Boken med piratlönnmördare lät ju intressant, var det en serie?? Gillade utsida på boken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Recension på den ploppar upp ikväll, men den handlar inte om piratlönnmördare (ääven om det låter som det i videon...) utan om pirater och lönnmördare :] Men ja, det är första delen i en serie, andra boken har inte ens kommit ut än :(

   Radera
 2. Hatar att vänta på uppföljare...

  SvaraRadera
 3. Ah, det är den :) Bitvis iaf...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...