söndag 22 september 2013

Nytillskott #27 pannkakebookhaul!

Multitask! Med kameran på köksfläkten och böcker på behörigt stekflottsavstånd kommer här senaste potatvideon – dags för pannkakebookhaul såhär en söndagsbrunch.

Jag var faktiskt duktig i sommar, klarade mig nästan helt från att dra hem nya böcker. Men nu är det tydligen dags igen; plötsligt blev det fem nya på en vecka och några rundor på biblioteket.

Sagan om sagorna och hennes bloppis.

10 kommentarer:

 1. Så mysig haul!! :)

  Jag tycker nog att det borde vara minst 5 böcker i en book haul. Annars så blir det så himla kort. Men man kan ju även visa upp typ 3 böcker och några filmer om man har köpt sådana eller ja...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag har tidigare försökt att åtminstone få ihop fyra böcker, men då blir det ju en ganska kort video. Men det kanske man kan komma undan med om jag fyller ut med något annat med, precis som du säger :)

   Radera
 2. En riktigt bra bookhaul! Älskade när du sa 'pannkakor' - så himla roligt! :P

  SvaraRadera
 3. Hihi, pannkakor! Så mysigt med potatvideos ^^ Tycker väl en bookhaul ska minst innehålla 4-5 böcker. I alla fall när det gäller videos, annars tycker inte jag det spelar någon roll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Räknas bibliotekslån?
   Pannkakor är för jäkla gott! Tar sån tid å steka bara...
   Aw, tack! :D

   Radera
 4. åh, vilken fin bok, skulle nästan kunna köpa Owl killers enbart på utseendet, men den lät spännande också! hoppas pannkakorna smakade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte faktiskt köpa den helt pga. omslaget under bokrean 2012, men den tog slut fort och jag fick ingen bok. Har letat efter den sedan dess, men den var slut hos förlaget. Verkar som den gått i nytryck nu, så nu kan du ju köpa hem ett ex att pryda bokhyllan med, om du är så nördig :D

   Radera
 5. Jag tycker att Betvingade är Simonas bästa av de tre böcker hon skrivit. Så du gör rätt i att börja med den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på något bra, har lite svårt att komma in i den än.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...