tisdag 10 september 2013

Högläsning: intresserad av Pawana?

Finns det fler där ute som blivit sugna på att läsa Pawana? Det gör det säkert! Det här inlägget är till oss.

Hur har jag kunnat missa detta? Imorse fick jag för mig att efterlyssna på Klassisk morgon i P2 medan jag slöbloggade, det ena ledde till det andra och helt plötsligt snubblade jag över Radioföljetongen i P1. Ett program som består av en massa bra böcker, inlästa på svenska, som vi får lyssna på alldeles gratis. Eller egentligen inte gratis – betala tv-avgiften, allihop! Nästa bok som kommer ploppa upp är överraskande nog Pawana, i uppläsning av Staffan Göthe och Jan-Olof Strandberg. Denna kortis har känts för dyr för mig - 3kr/sida är ju mer än mina fina fotoböcker brukar kosta. Men nu blir det snart min och er tur!
   Kanske hinner jag haka på Lyrans jordenruntresa ändå, om SR hinner lägga upp Pawana innan resan lämnar Europa.

Andra böcker att lyssna på är Madame Bovary (som försvinner 15 septemer – skynda!. Den har även varit bokcirkelbok i Lundströms bokradio, alla deras bokcirkelträffar finns också att lyssna på) och En storm kom från paradiset som är deras nuvarande följetong. Jag gillar detta, mer högläsning till folket!

2 kommentarer:

  1. Radioföljetongen låter intressant. Tack för tipset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod. Just nu paniklyssnar jag på Madame Bovary innan de tar bort den, det är bra inläst även om själva boken inte är så särskilt medryckande.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...