onsdag 28 maj 2014

Omslagsonsdag #46 folkfritt vatten

Ojojoj, kan det vara så att Elen kanske bommade att det är onsdag idag? Hmm, det kan vara så… Men bättre sent än aldrig – här har vi några fina omslag med en massa vatten men utan människor.

Standardintro: Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.
   Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag. uppe till höger.Veckans snyggaste är trion med Janet Frames böcker, de är så fina att jag vill ha dem på väggen trots att jag inte vill läsa dem.

Vilket omslag är din favorit?

 

Se även Omslagsonsdag #8 folk i vatten.

8 kommentarer:

 1. Jag gillar nog allihop, det är helt omöjligt att välja ett omslag :) Ugglor gråter var i alla fall det ögonen föll på först.

  Här är mina http://bokslut.blogspot.se/2014/05/omslagsonsdag-46-folkfritt-vatten.html

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Janet Frames bokomslag.

  Jag trodde att detta skulle vara ett supersvårt tema men det visade sig att jag faktiskt hittade några omslag som stämde in. :)

  http://jenny.jennytranslation.com/2014/05/28/omslagsonsdag-folkfritt-vatten-v-22-2014/

  SvaraRadera
 3. Jag gillar omslagen till Janet Frames böcker, men kan inte välja en klar favorit bland dem, så det får bli alla tre. Här kommer mina vatten http://boklysten.blogspot.se/2014/05/omslagsonsdag-46-folkfritt-vatten.html

  SvaraRadera
 4. Många fina omslag, men Janet Frames omslag var riktigt snygga. Speciellt då Ugglor gråter.
  Här är mina omslag:
  http://www.midnattsord.blogspot.se/2014/05/omslagsonsdag-folkfritt-vatten.html

  SvaraRadera
 5. Immortal tycker jag är riktigt fin. Här är mina omslag http://johannasdeckarhorna.wordpress.com/2014/05/28/omslagsonsdag-3/

  SvaraRadera
 6. Janet Frames böcker ser verkligen fina ut, eller egentligen gillar jag alla dom här omslagen. Här är mina: https://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2014/05/28/omslagsonsdag-folkfritt-vatten/

  SvaraRadera
 7. De tre översta omslagen är otroligt snygga.
  Här kommer även mina omslag om än en dag för sent:
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/05/omslagsonsdag-46-folkfritt-vatten.html

  SvaraRadera
 8. Jag är en dag försenad!

  http://annzah.com/2014/may/omslagsonsdag-46-folkfritt-vatten.html

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...