lördag 29 mars 2014

Saga Volume 3

lying cat

Äntligen kom så den tredje volymen av Saga och trots att jag verkligen försökte spara på den så överlevde den inte oläst ens till solnedgången.

Den här recensionen är spoilerfri, men snälla läs Saga så att jag kan få avreagera mig med någon likasinnad utan att vara rädd för att avslöja något. Jag behöver fangirla och prata osammanhängande, men ingen jag känner har läst den. Gnörfgh!

[Oh, vilken bra recension detta håller på att bli, Elen, verkligen välformulerad.]

Första boken i serien var en härligt uppfuckad liten skapelse och andra delen blev i jämförelse lite mellanmjölk. Nu kom tredje och gosade så fint med mig för att sedan plötsligt sätta mig i behov av terapi. Åååårgh! Vissa författare gör så; Brian K. Vaughan har vissa George R.R. Martin-tendenser och det skrämmer vettet ur mig så fort jag sätter mig att läsa! Det blir obehagligt spännande när man inte riktigt kan lita på att författare har läsarens bästa i åtanke när de bestämmer vartåt det ska barka.
   Jag behöver mer av den här serien; mer The Stalk, mer Lying Cat, mer allt! Vad mer kan jag säga? Allt jag kan formulera just nu involverar svordomar. Åh, jäklar! En något motvillig femma till Saga Vol. 3, som inte är lika skruvad som första boken, men ändå en femma - det måste bli så.

Bilden på Lying Cat snodd från comicvine.com.

 

Följ länkarna för att hitta mitt yrande om första boken och lite om den andra. Där finns även länkar till smakprov, för den som är intresserad av en skruvad liten serie att sätta tänderna i. Gör det!


Saga, Volume 3
Brian K. Vaughan
Illustratör: Fiona Staples
Image Comics 2014
144 sidor
Saga #13-18
ISBN: 9781607069317
goodreads-snitt: 4,65

bokus cdon

5 kommentarer:

 1. Jag ska köpa hem de här tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör så :) De är skruvade men jäkligt bra!

   Radera
 2. Vågar inte själv läsa recensionen men här har du en: http://ireadnsee.blogspot.co.uk/2014/03/saga-vol-3-brian-k-vaughan.html

  ^^

  SvaraRadera
 3. Nu har jag läst alla tre =) åh så bra de är! Bara att lägga till mig på facebook eller annat forum och snacka skiten om serien =) längtar som en tok på del fyra! och känner som dig att jag inte har någon irl att fangirla serien med ^^

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...