lördag 2 mars 2013

Nytillskott #22 Bokreabookhaul och köpstopp

IMG_1954Här kommer bokviftarvideon ni alla längtat efter! ;D I februari blev det som väntat alldeles för många nya böcker. Det i kombination med en rejäl lässvacka ger ett skrämmande överskott i olästhögen och det är därför köpstopp som gäller.

Är det inte lite märkligt att jag köpt så många böcker när jag tyckte rean var skräpig? Känns avigt…

Riktlinjerna för köpstoppet är hårda den här gången. Inga nya böcker om inget absolut måste-köp dyker upp, men det är inte troligt. Enda undantaget är om jag gillar Doppler och vill läsa fortsättningen, eftersom den finns billigt på rean får jag köpa den nu direkt. Annars är det jag och olästhyllan som ska roa oss med varandra. Och där finns ju massor att välja mellan!

För att upphäva köpstoppet behöver jag beta av 18 böcker (om jag räknat rätt). Det lär ta en stund. Inget att be för – det är bara att sätta igång!

 


(Sargassohavet står inte längre som storpocket så jag vet inte riktigt var jag läste det.)

10 kommentarer:

 1. Ja du, så uselt förpackade bokpaket. Förstår irritationen. Mysiga böcker i övrigt!

  SvaraRadera
 2. Mitt paket från bokus var också trasigt!!! Nåde dem om mina böcker hade blivit skadade... Tur att ingen skada kom till dina heller! :)

  SvaraRadera
 3. Mitt paket från bokus var också trasigt!!! Men som tur var hade inte böckerna kommit till skada... Tur att dina också klarade sig :) Och jag tror inte du kommer ångra din angående Ögat över månskäran! Jag har läst hela serien och passade på att införskaffa mig dem nu på rean, de är jättebra :D FIN målarbok! Jättejättebra video :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! :D Jag känner mig alltid så töntig när jag spelar in mina videor, härligt att de uppskattas ^^
   Verkar som många har problem med bokus nya paket, förhoppningsvis fattar de galoppen och tänker om :/
   Har börjat läsa Ögat över månskäran nu, bra så långt :)

   Radera
 4. Jag tror inte att mitt Bokuspaket hade gått sönder, däremot så kom en av böckerna fram skadad. Den såg ut ungefär som en pocketbok gör när den har åkt några vändor i handväskan och blivit flitigt läst. Inte som jag tycker att en ny bok ska se ut, med andra ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, orkar du klaga? Det gör aldrig jag :[

   Radera
 5. Efter bokreleaserna den här veckan råder det köpstopp hos mig också.

  SvaraRadera
 6. Gud vad tråkigt på bokpaketen! Har också köpstopp på böcker nu. Handlat alldeles för mycket på både rea och loppis så nu får det va nog ett tag =)
  Kul med videoinlägg. Undra om man skulle våga sig på!
  Kram Cissi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det blir mer personligt att sitta och grimasera framför kameran vs att bara skriva det jag tycker. Plus böcker bör vridas och vändas på, inte bara visas framsidor :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...