måndag 18 januari 2016

RYBSAT round 7: TBR

Det verkar så trevligt att sitta och binge-läsa. Jag brukar ju inte haka på sådana här kvicka läsutmaningar, mest för att jag är för upptagen och rastlös i huvudet för att sitta och läsa en massa under en vecka. Men nu tänkte jag vara med! 

Det är alltså rybsat-dags, dvs. att man börjar läsa någonstans i bokhyllan och sedan läser böckerna i den ordning de står. Jag siktar in mig på de böcker jag prioriterar 2016. Min läslista ser ut som följer: Citron i kruka, Dödens stad och Från Holmes till Sherlock. Hinner jag med dem är jag hur nöjd som helst. Utmaningen pågår 19-25 januari och jag fick nys om den hos Nelly på Nellons bokblogg.

Varför är jag med just den här gången? För att vi har lediga eftermiddagar hela veckan (plus hela torsdag), för att hinna med att plugga inför tentan på fredag. Så givetvis försöker jag fylla dagarna med annat än tentaplugg. Makes sense, doesn't it?

Vill du veta mer om rybsat, kolla in videon för den här omgången.

6 kommentarer:

 1. Vilken rolig idé. jag ser att det är för sent att haka den här gången men aldrig blir det så mycket läst som när man ska tenta eller skriva en längre uppsats. Jag får hålla utkik efter nästa tillfälle :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör så! ^^ Jag tycker detta känns som ett härligt sätt att emellanåt tackla den ständigt växande högen bofasta olästa böcker man samlar på sig :)

   Radera
 2. Hoppas det gick bra för dig! Funderar på att delta i något sådant läsmarathon men det verkar aldrig bli av. Märkligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är likadant för mig, funderar ofta på att vara med men innan jag fått tummen ur så hinner läsmarorna ta slut... Ska skriva ihop en liten berättelse om hur det gick för mig, för det blir ju aldrig som man tänkt sig :P

   Radera
 3. Jag skulle tycka att det vore jättekul om du gjorde en uppdaterad bookshelf tour någon dag när du har tid ��☺

  SvaraRadera
 4. Nämen, vad roligt! Älskar att spela in sådana videor, finns ju få saker som är så trevliga att babbla om som mina bokhyllor. Ska se vad jag kan göra ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...