lördag 16 januari 2016

Bokbloggsjerka 15-18 jan: läsplaner 2016

Veckans jerka från Annika lyder:

Har du gjort upp några läsplaner för 2016, och hur väljer du i så fall ut vilka böcker du ska läsa och när?Det känns som att varje inlägg jag skriver nuförtiden handlar om mer eller mindre samma sak: olästhyllan. Att sänka antalet olästa böcker är egentligen det enda jag planerar under året, och att då sikta in mig på de jag köpte 2015 samt de som värmt hyllorna sedan 2012. I övrigt måste läsningen få lov att vara lustfylld och för mig kan den inte direkt styras utan att lusten blir lidande. Jag har böcker jag gärna vill köpa och läsa under året, men samtidigt är jag en fattig liten trädgårdsmästarstudent.

Jag har spelat in videor om olästhyllan och om TBR-planerna 20165 kommentarer:

 1. Jag har några olästa böcker liggande här hemma och innan de är utläst blir det inga fler köpta. Läsningen är annars luststyrd och fri från måsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du lyckas hålla det! Hade jag med behövt, men tror inte det hade funkat för mig - hade ju blivit ett par år utan bokinköp :0

   Radera
 2. Jag har några olästa böcker liggande här hemma och innan de är utläst blir det inga fler köpta. Läsningen är annars luststyrd och fri från måsten.

  SvaraRadera
 3. Trädgårdsmästare? Vad spännande! Inte för att jag har en trädgård att påta i, men en ganska stor balkong och där gillar jag att ha lite växter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är hur kul som helst! :D intressant och skoj ^^

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...