onsdag 3 juli 2013

Sammanfattning: juni 2013

Månadens mest oväntade inlägg; här kommer en sammanfattning av läsandet i juni!

Sommaren är här och med den lata dagar med solhatt och en bok. Eller två. Juni blev en helt okej läsmånad; har avslutat en serie, Fin’s Revolution, och påbörjat en hel massa andra: The Peculiar, Warm Bodies, Edens blod. Glömde jag någon? Alldeles för många…

Totalt sidantal: 2700 sidor
(Klicka på bilderna för att komma till mina recensioner.)

morris lessmore

Olästhögen växer vidare: +2

Bäst: Eftersom jag faktiskt delat ut en femma den här månaden så får jag väl hålla fast vid att The Fast Diet var bäst. Den kan bli en klar vändpunkt i mitt liv – hoppas det! Men det fanns andra bra böcker, exempelvis avslutande i Fin’s Revolution (Fiddler’s Green). Även positivt överraskad av Warm Bodies.

Sämst: Det har varit en hel del böcker som inte lyckats hålla sina löften; Witch Child, Bonjour tristesse och Fatta eld har alla underpresterat och lämnat mig en smula irriterad. Helt klart onödigaste läsningen stod Fatta eld för, så kanske den borde vara sämst.

6 kommentarer:

 1. Vad kul att du gillade boken du fick :-)
  Håller med om Hungerspelstrilogin. Så onödigt att det är en serie. Har fortfarande inte läst sista boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken tur att jag slapp såga den när du var så snäll! :] Jag vill få Hungerspelen överstökat, tar mig nog an den som nästa bok bara för det :S

   Radera
 2. Skall läsa Fatta eld under sommaren. Skall bli spännande att se vad man tycker om den delen. Bonjour tristess och några till klassiker skall beställas från Adlibris om ett tag!

  SvaraRadera
 3. Kul ser fram emot att läsa the Peculiar, men kanske väntar tills det är närmare bok två släpps då tror jag..

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...