måndag 22 juli 2013

Catching Fire, spoilertrailer #2

Inatt slängde jag upp min gnöliga recension av sista delen i Hungerspelen-trilogin; nu på morgonen upptäckte jag att en ny trailer släppts till Catching Fire (filmen). Och vad visar trailern? Den fetaste jäkla spoiler som finns i andra boken, spoilern jag varnade er för i min recension av Fatta eld. Det är precis sånt här som gör att jag aldrig vågar glo på eller läsa något innan jag läst boken. Hade jag fått detta spoilat hade jag varit så jäkla förbannad!

Titta inte på trailern om du planerar att läsa boken innan du ser filmen!

Men nu ska jag lugna ner mig. Lite. Trailern bådar ändå gott! Jag vill se filmen nu direkt och tror att den kan bli minst lika bra som första; den verkar definitivt bli bättre än boken. Prick fyra månader kvar till premiären!

5 kommentarer:

 1. Ja det ser onekligen ut som filmen kommer att bli bra. Denna gång har jag hunnit läsa boken innan filmen kommer i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra! För mig är det uteslutet att läsa efter jag sett filmen, hinner jag inte läsa innan så får det vara.

   Radera
 2. Åh verkar bli asnajs men ja dumt med spoilers!

  SvaraRadera
 3. Okej, jag kanske är lite efter nu men vilken spoiler? Gud, var så länge sen jag läste boken så kommer inte ihåg! :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjae, böckerna var ju inte så minnesvärda ändå så ;) SPOILER! SPOILER! SPOILER! Det jag menar är att de hamnar i hungerspelen igen. SLUTSPOILAT! SLUTSPOILAT! SLUTSPOILAT! Överhuvudtaget tycker jag att de berättar typ hela boken i den här trailern. Men de gjorde likadant i trailern för första filmen, så jag borde väl inte vara överraskad.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...