lördag 7 mars 2015

Omslagsonsdag #80 bokreafynd

Ni kanske har listat ut hur läget ligger, hur andra saker i mitt liv för närvarande stjäl all den tid jag tidigare haft till bloggande… Grejen är den att omslagsonsdagarna senaste tiden alltmer blivit ett tvång istället för något roligt, så nu tänkte jag ta en paus. Jag hinner helt enkelt inte med! Nu är frågan om ni vill fortsätta utan mig i mars (och förmodligen april), om du är intresserad av att vara lekledare och anordna en omslagsonsdag eller två, så mejla mig gärna (adress står här till vänster).

Jag återkommer när jag vet mer om hur det blir framöver, men tyvärr tvingas jag att prioritera bort omslagsnörderiet tills skolan lugnat sig (utbildningen avslutas 1 maj).

 

reaomslag

Ovan har vi förra veckans omslag. Detta är de båda serier som jag taktfast plockar på mig när det är rea, trots att jag egentligen inte tycker de är särskilt bra och inte räknar med att nånsin läsa dem… Böckerna om Ayla ser bara så jäkla bra ut i bokhyllan!

2 kommentarer:

  1. Så himla tråkigt med stressen :( Hoppas det lugnar ned sig snart! Det är klart att omslagsonsdag inte ska kännas som ett tvång.

    De målade grottornas land är väldigt fint!

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att det blir mycket, hoppas det blir bättre! Omslagsonsdagen ska ju vara något roligt och är det inte det, så tycker jag att det är bra med en liten paus. Veckans omslag är jättefina! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...