onsdag 2 april 2014

Mars 2014

instamars

Whooptee-freakin-do! Mars är slut för i år och här kommer april krälande. Allt hade varit frid och fröjd om jag hade haft en aning om vad jag vill bli när jag blir stor. 15 april är sista ansökningsdag till högskolorna och jag vet inte vad jag vill :( Så jäkla jobbigt, panik och ångest i en osalig blandning.

Men nu är det mars som gäller, idag blir det alltså potatvideo om läsningen i mars och tankarna inför april. Dessutom utlovas viftande med teckning som inte går att se och en snabbvy över mina numera färgsorterade olästhylla. Nam-nam!

 

 

Böckerna jag läste (klicka på bilderna för att komma till mina eventuella recensioner):

Totalt sidantal: 2200
Rätt nöjd med månaden ändå, trots att de tre första böckerna tog lååång tid i anspråk. Att avsluta en månad med ett nytt Saga-album kan inte bli fel!

Bäst: Saga, Vol. 3 (räknar inte första delen eftersom det var en snabb omläsning.)
Sämst: Lou! #6 Kristallåldern, vad är det här?!
Gav upp: The Last Four Things, andra delen i The Left Hand of God – inte alls min grej, det blev för långsamt, segt och utdraget. 88 sidor fick räcka, bor du i Norden så säg till om du vill ha den (och första boken).

Olästhögen: +3, inte okej. Det blev för många spontana Maxi-köp den här månaden. Fy, Elen!

 

IMG_4066IMG_4112

The Drawing Jar handlade om Alice i Underlandet och skogsrå och jag hade tidigt massor med idéer. Men tiden rann iväg och ambitionerna sjönk… Förhoppningsvis kan jag någon gång komma tillbaka till idéerna och göra något vettigt av dem, men jag lärde mig åtminstone i mars att uppskatta färger ånyo. Även om akvareller skrämmer vettet ur mig – det finns ju ingen ångraknapp! D; Ångraknapp finns inte heller när man ritar med bläck direkt (ovan t h) och det var oväntat befriande. Kanske kan jag göra mer sådant i april! :)

 

Hur har din månad varit?

4 kommentarer:

 1. Du är jätteduktig på att teckna och måla.Höll själv mycket på med sådant förr i tiden, men jag har ingen riktig ro att göra det nu längre. Lite synd kanske! Är du nyfiken på hur mars har varit hos mig så kika gärna på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Gör du något annat istället för att få utlopp för din kreativitet?
   Ska kika!

   Radera
 2. Vilken underbart fin bild! Hoppas att du kommer på vad som passar dig att söka. Önskar dig all lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, det är riktigt skönt att rita och måla just nu :)
   ...det kan behövas då jag fortfarande inte alls har koll på vad jag vill. Eller jo; jag vill bygga ett hus i skogen och skaffa katt, odla en massa och skjuta vildsvinskräk. Men för det krävs pengar, för pengar krävs vettigt jobb som jag står ut med, för jobb krävs utbildning och där måste jag komma på något. Att det ska vara så svårt att bestämma sig! Suck.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...