lördag 5 april 2014

Bokbabbel: gamla favoriter

Vloggandet fortgår, idag tillsammans med en glad prick norrifrån (de flesta i Sverige bor i och för sig norr om mig, men ändå). Det ska babblas om de där goa böckerna vi läste innan vi fick den briljanta idén att starta en bokblogg.
   Grundidén var att prata om gamla favoritserier, men när jag letade kunde jag inte hitta fler än tre så jag fyllde på med fristående böcker i all hast. Haka gärna på och spela in en babblig bokvideo med dina gamla favoriter eller skriv ett inlägg och länka. Nu kör vi!

 

 

Glöm inte att svänga över till Bella för att se hennes bokbabblande :) Om du vill vara med och babbla om något så skrik, skicka iväg ett mejl så kan vi säkert komma på något trevligt.
   Det var allt för idag, kolla in Bellas video och sätt er sedan i solen och läs något fint.

13 kommentarer:

 1. ÅH! Sebastian boken läste jag när jag var liten också, undra om den finns sparad hemma hos mamma och pappa. Måste genast kolla upp detta nästa gång!

  SvaraRadera
 2. Åh, Sebastian! Den hade jag helt glömt bort men nu när du visade hålen på sidorna minns jag hur fascinerad jag var av den! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste ju ses som en lyckad barnbok när vi är flera stycken som minns fascinationen :)

   Radera
 3. Kul!! Men ni verkar ju klara er ganska bra utan mig tycker jag.

  Jag kan dock tänka mig att spela in en video med min favoriter också plus en recension idag. Om det kan vara nåt för VEDA?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leker gärna med dig med, Nelly :] Vadsomhelst funkar för VEDA, men hade varit trevligt att se även dina gamla favoriter. Det är sånt fokus i boksvängen på just nu, det senaste, det nyaste - jag tycker inte att man ska bortse från de gamla favoriterna. Jag hade tänkt yra lite extra om några av böckerna från barndomen imorrn, så vi kan ju fortsätta gammelfav-temat ihop då, om du vill? Vill ju veta vad prebloggNelly läste :)

   Radera
 4. Jag håller på att redigera en video just nu. Får se hur det blir. Har även spelat in en recension... så får se hur snabbt det går med redigeringen

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig video! Ja, det finns ju en del gamla favoriter som man gärna hade velat ha med på bloggen men det är väl bara att läsa om dem då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Problemet är ju att man inte riktigt hinner läsa allt man vill ;)

   Radera
 6. Superhärligt babbel med många fina böcker. Vilket härligt minne av Röde Orm, en bok som för övrigt är superbra. Det är även i vargars närhet. Gillade den så mycket!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar. Ja, det är ett fint minne av sol, vind och vatten ackomanjerade av en brusig gammal radio som hade en gaffel som antenn :] Det är sådant man minns.

   Radera
 7. Älskade verkligen den här videon! Kan man haka på och göra en egen med gamla favoriter?? :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart kan man det! Skrik gärna till när du är klar så jag inte missar den :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...