torsdag 27 februari 2014

Nytillskott #32 bokreabookhaul!

Woho, nya böcker och ny bokviftarvideo! Bokrea är härligt och farligt och potentiellt oh så underbart…

 

 

Böckerna (följ länkarna för mer info.)
Världens vinter (Århundradet #2)
Rävjakten
5:2-kokboken
Sagan om den lilla lilla gumman
Het
Slumpens spöke
Flip
Jag, En

Böckerna jag pratar om men inte köpte finns i mina rea-inlägg för Maxi och för Akademibokhandeln, utom Verklighetens magi som du kan se här. De böcker jag beställde från bokus men inte fick var The Sleeping Army (som verkade så bra och som jag blev kär i omslaget på) samt Smut (som jag haft precis utanför önskelistan ett bra tag). Mutter, mutter, mutter…

 

Några tankar om detta?

12 kommentarer:

 1. Åh, jag ville ha Flip (den konstiga boken) Det såg kul ut när du flippade runt den lol!!! Jag fick den inte. den var slutsåld när jag skulle beställa. SKIT!!!

  Mon Bookrrreeea haul kommer kanske upp i helgen. Det får vi se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt förvirrande omslag, kände mig som en liten unge med ett klurigt pussel - "hur funkar detta egentligen?" Typ ett sånt här: http://www.aliexpress.com/item/Educational-toys-0-3-baby-intellectual-box-shape-blocks-wooden-toy-DIY-Shape-Sorting-Cube/849175809.html
   Men oj, då hade jag tur med den boken iaf! Svårt att få tag i de utländska böckerna på rean, så illa :(

   Jag råkade beställa några böcker till idag. Uhm, ja... Fy dig, Elen! Så kanske blir en minibookhaul till nästa vecka. Lalala!

   Radera
  2. Hihi, just ett sånt ja.

   ja, du hade tur som fick ett ex iallafall även om det såg mysko ut.

   Hihi, hoppsan Kerstin!

   Radera
 2. Jag en är jag lite sugen på att läsa. Får nog ta och köpa den framöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Billig just nu :) och visst verkar den riktigt bra!

   Radera
 3. Muttrar med dig!! Att ens ha med vissa böcker på bokrean om det bara finns några få ex av dem är för mig oförståeligt. Surt för oss som vill ha...

  Är också sugen på Jag, En(det är den som blev kvar, oköpt, när jag surade upp på bokus) men är alldeles för snål för att bara beställa den och betala frakt. För har ju inte hittat något annat att fylla ut de där 99 kr med.

  Tycker det är lite spännande att du beställer novellböcker när du ofta säger att du inte tycker om noveller ;) i och för sig är detta sexiga noveller och det går ju alltid hem ;D

  Åh, jag har inte varit på Maxi än och bävar lite inför det besöket för jag vet ju att jag kommer hitta någonting och jag ska ju egentligen inte... Men Rävjakten är ju alltid trevlig att ha, fanns det fler Pettson och Findus böcker där? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det minsta man kan begära isf är att de åtminstone skriver ut att de endast har ett fåtal kvar, så får man ta det som en bonus om man råkar få köpa ett ex :/

   Hatar frakten! Men beställde ändå böcker för under hundralappen idag på adlibris. Mer reaböcker. Elen då! Bannor!

   Men haha - ja, visst är det störigt? ;D Hoppas ständigt att jag ska hitta noveller som jag gillar, lite ungdomsbok med sexy times låter ju lagom lättsmält, eller? Och den är rosa, Bella. Rosa! Jag menar - hallå, klart jag ska ha den! ;)

   Tror bara det var Rävjakten med guben och kisen, däremot fanns någon Mamma Mu-bok, om jag inte blandar ihop ställena.

   Radera
 4. Jag har också giganternas fall och världens vinter hemma i oläst högen. Hojta till när du börjar läsa så hakar jag på, behöver en push där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tar nog ett tag innan jag kommer så långt, just nu känns de för tjocka. Kanske i sommar, om vi har tur :) Lovar att skrika på bloggen om det blir dags!

   Radera
 5. Jaha var Flip inbunden? Billigt för 19 kr! Min var pocket och kostade 5.45 pund :P

  Åh Jag, En är så fin! Haha du bör nog inte läsa dem på raken dock blir lite tjatigt med samma tema :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den står som häftad men har halvhårda pärmar, den är allmänt mysko... Ser fram emot Jag, En men just nu är jag mest sugen på en hejdundrande bra high fantasy. Tror dock inte att jag har något sånt i olästhyllan. Gnöl!

   Radera
  2. Haha så typiskt! Känns som att det ofta är så >.< hopplöst!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...