onsdag 17 juli 2013

Omslagsonsdag #1 blått

Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.

Så nu tänkte jag leka lite! Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp era finaste omslag; annars får jag leka själv :} Varje onsdag  blir det alltså omslagsinlägg på olika teman. Vi gör det enkelt för oss såhär i början och provar med blått.

omslag1omslag2omslag3

Vilket är ditt favoritomslag? Mitt här är Flight Vol. 4; visste ni förresten att det är samme man som ligger bakom både Flight-böckerna som de nya Harry Potter-omslagen? Kazu Kibuishi är inte dum han!

(Detta betyder inte att mina Hunden efter håren-inlägg kommer försvinna, så oroa er inte för det.)

12 kommentarer:

 1. Rolig utmaning, jag ska hänga på när jag är hemma från semester. Min favorit av dina blå är Between The deep blue sea and me.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad trevligt :) Jag vet inte alls vad den handlar om men mönstret och valen får mig att tänka på filmen Whale Rider.

   Radera
 2. ÅH va fina! Jag kanske är på men har redan så m¨ånga omslagsinlägg som jag redan kör.. hmm får se hur jag gör >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir ju så. Jag behövde styra upp mina omslagsinlägg lite, tänkte att det här kunde funka. Hade varit trevligt om du hängde på! :)

   Radera
 3. Jag har också hängt på utmaningen och valt ut några omslag från böcker som jag har i min bokhylla. Dina omslag är verkligen jättefina-

  SvaraRadera
 4. När det gäller konst blir jag alltid het såld så länge det är en blå tavla. Så även här, strunt samma vilken typ av bok, vackert blått omslag and I'm sold.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter en smula farligt, alla blå böcker lär ju inte vara läsvärda ;) Blått och grönt är så för mig, färger som jag älskar villkorslöst. Och djupt lila. Mmmm...!

   Radera
 5. Åh va mysig grej, kommer göra så att jag lägger ännu fler böcker till min köpa lista... haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ojdå! Förlåt, det var inte meningen. Eller jo, det var det nog förresten ;]

   Radera
 6. Här hittar du omslagen som fanns i min hyllor; http://nilmasbokhylla.wordpress.com/2013/07/22/omslagsonsdag-pa-en-mandag/

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé. Jag kommer försöka haka på :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...