torsdag 3 september 2015

Gamla och nya böcker i augusti

Soliga hälsningar från en oväntat härlig köksträdgård! Här viftas det med de böcker jag läste i augusti samt de nykomlingar som hittat hit. Ljudet är lite sopigt men böckerna är tjusiga :]

 

 

John Saturnall’s Feast | goodreads
Nalle Puh | goodreads
+Lundströms bokradio (t. o. m. kapitel fem.)
+TBR för 2015

Nionde grottan | goodreads
Vixen | goodreads
The Incorrigable | bokus

Årgh, jag vill läsa, jag vill läsa, jag vill läsa!

4 kommentarer:

 1. Nejmen vad snygg Vixen var! Den lär jag kolla upp lite närmare ^^ Tänkte lite på dig idag då vi fått in andra delen av Mademoiselle Osieau idag i butiken. Vet att du inte var jätteförtjust i den första men att du tyckte om bilderna för vi fick nämligen också in en målarbok med bilder från böckerna som kan kunde färglägga. Kanske är någonting för dig? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter tjusigt, ska kollas upp :D tack för tipset!

   Radera
 2. Svar: Alltså din kommentar på mitt "livskrisinlägg", så on point och lugnande. Det är verkligen jättestressande att inte veta vad man vill göra med sitt liv, men SPECIELLT när man bara ser alla runt omkring sig som bara kastar sig ut och gör någon rolig resa elle rbörjar plugga något galet. Jag känner att jag också borde göra allt sånt där, men samtidigt vill jag stanna till för att försöka komma på vad det är JAG vill göra. För jag tror att mycket av det som jag vill göra bara är sådana saker som jag vill göra för att andra gör dem och verkar ha så roligt.

  Jag tycker att ditt tips är superbra, för liksom, om jag inte vet vad jag vill göra, hur ska jag kunna hitta det om jag inte provar mig fram?

  Tack för din kommentar, den hjälpte mig jättemycket <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man måste verkligen stanna upp ibland och fundera på varför man gör vissa saker, för är det något åtminstone jag skulle må dåligt av så är det att leva mitt liv som andra tycker att jag borde leva det, istället för hur faktiskt jag vill! Det kan vara obekvämt, men det är det oftast (eller alltid?) värt.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...