fredag 27 juli 2012

Bokbloggsjerka 27-30 juli: Bäst och sämst 2012

Här kommer veckans jerka från Annika!
Vilken är den bästa
respektive sämsta bok du hittills har läst i år?

  

2012 har hittills varit ett bra år, det är inte många böcker som varit riktiga besvikelser, däremot är det en hel del som överraskat positivt och klämt in sig på bästalistan.

I januari började jag läsa om Harry Potter. Igen. J K Rowlings magi rör sig i en egen division! Men om vi talar om böcker jag inte läst tidigare får det bli On the Beach av Nevil Shute. Sällan har en bok skakat om mig så fullkomligt. Ruggigt bra!

Fighten om sämst i år står mellan Regnskog – en fotografisk resa och Twilight: The Official Illustrated Guide. Efter moget övervägande är nog ändå Twilight-guiden värst, en så onödig skapelse och den bok som fått lägst betyg på potatskalan i år (recension kommer nu i dagarna).

 

sommar091  sommar092

 Vi välkomnar sommaren 2012, du är efterlängtad! ^^

5 kommentarer:

 1. On the beach är verkligen en helt otrolig bok. Speciellt om man tänker på att den är så gammal som den ju faktiskt är, men dessvärre fortfarande aktuell.

  SvaraRadera
 2. Harry Potter spelar i en division för sig :) Det är definitivt dags för en omläsning.

  SvaraRadera
 3. On the beach vill jag läsa om! Läste den i tonåren och tänker fortfarande på den då och då. Kan nog vara bland det bästa böcker jag läst.

  SvaraRadera
 4. Jag har fortfarande inte läst Harry Potter-böckerna, men jag borde nog göra det.

  SvaraRadera
 5. Den här veckans jerka betyder att önskelistan förlängs till oanande längder. Men Neville Shute låter väldigt intressant!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...