onsdag 5 november 2014

Omslagsonsdag #65: skola

Om du vill bräcka mitt bidrag till omslagsonsdag så har du denna vecka ett gyllene tillfälle att göra just det. Kanske är det för att klockan är så mycket, men jag hittar verkligen inga skolaktiga omslag. Efter en timmes letande har jag ett klockrent och en slamkrypare – hur många hittar du?

Standardintro: Det är inte bara jag. Jag vet att det inte bara är jag. Vi är många boktokar som gillar bokomslag; vi bryr oss om hur våra böcker ser ut och planerar våra inköp efter hur snyggt ett omslag är. Är det helt logiskt? Nä, men det bryr vi oss faktiskt inte om.
   Vill någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag, uppe till höger.

Veckans snyggaste är Etthundra mil. Tänk att det skulle bli så svårt att hitta, jag kunde svurit på att jag snubblat över flera highschool-omslag senaste tiden…

Har du några förslag på framtida teman?

5 kommentarer:

 1. Här finns några omslag med olika slag av skolaktiga teman.. http://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2014/11/05/omslagsonsdag-skola/

  SvaraRadera
 2. Jag hittade bara tre omslag med något slags skoltema.
  http://jenny.jennytranslation.com/2014/11/05/omslagsonsdag-v-45-2014-skola/

  SvaraRadera
 3. Det var ett fruktansvärt svårt tema http://boklysten.blogspot.se/2014/11/omslagsonsdag-65-skola.html

  SvaraRadera
 4. det här var inte lätt, jag hade också svårt att hitta omslag
  http://bokfrossa.wordpress.com/2014/11/06/omslagsonsdag-skola/

  SvaraRadera
 5. Det blev ett litet inlägg hos mig också fast jag först trodde att jag skulle få ge upp :)
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/11/omslagsonsdag-65-skola.html

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...