tisdag 10 februari 2015

Bokrea 2015: Maxi och CDON

Sist ut i reahavet (eller har jag glömt någon stor rea?) blir cdon och maxi.

John Bauers förtrollande sagovärld är en fin sagobok som jag drog hem från bokrean 2013, läste och tyckte var helt okej. Maxis reapris: 99 kr.

Var är min syster? av Sven Nordqvist är den finaste Nordqvist-bilden, rent bildmässigt – den borde du ha. Cdons reapris: 129 kr.

Handbok för köksträdgården är ännu mera tokbillig på cdon: 95 kr! Köööp!

 


Böcker jag inte borde köpa men nog drar hem från maxi ändå: Den gode maken på Zebra Drive (29 kr), Överenskommelser (29 kr), Bröd och marmelad (49 kr).

 

Inget superwow här heller… Hmm, det verkar som att jag kommer komma lindrigt undan i år. Överhuvudtaget tycker jag rean är rätt klen och jag kan inte annat än sakna de engelska böckerna som brukade kosta en spottstyver – det var ju spontanköpen som var det roliga med rean. Kanske har jag blivit snål, men jag tycker det mesta är lite för dyrt för att uppmuntra till oöverlagda inköp. Men den 25 februari kanske jag ändå står där med en bålfet bookhaul igen ;]

Vad har du hittat på årets bokrea?

 

Fler inlägg om bokrean 2015:
Bokus barn
Bokus övrigt
Adlibris
Maxi och cdon

2 kommentarer:

  1. John Bauer tänkte jag faktiskt köpa i år. Har kikat igenom reautbudet men har ännu inte ens börjat på ngn inköpslista. Men vet ungefär vad jag ska ha.

    SvaraRadera
  2. Härliga reainlägg du har knåpat ihop. Jag har ännu inte klickat på beställ än utan plockar i och ur min varukorg hos nätbokhandlarna fortfarande :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...