onsdag 1 april 2015

Böcker i mars 2015

Wow, fyra blogginlägg på en månad – det är i princip så många gånger jag satte igång datorn i mars… Men jag har prioriterat annat och när jag ser högen med lästa böcker blir jag ändå lite glad, för det gick över förväntan!

Jag var tydligen rätt trött när jag kom hem igår och spelade in den här, men tro inte att jag har tid eller ork att göra om den, så det får duga ;) Här kommer månadens potatvideo, där jag viftar med de böcker jag läst samt med månadens nytillskott. Håll till godo!

 

Min recension av Nosebleed Studios stora mangasamling.

Och -5 i olästhyllan, för jäkla bra! :D

 

Vilken var din bästa bok i mars?

4 kommentarer:

 1. Wow, du har ju hunnit med många böcker i mars. Från Holmes till Sherlock verkar så bra. Den har jag tänkt läsa nu i april.

  SvaraRadera
 2. Svar (förlåt för att jag svarar så himla sent! Den enda möjliga förklaringen jag har är att jag ovetandes är släkt med en sengångare...): Hahaha, taaack, Elen! ^^ Jag vet inte vad du satt och flinade åt, men jag blev glad av din kommentar i alla fall :D

  Ha en bra dag! :D

  SvaraRadera
 3. Vet att du har mycket i skolan men eftersom jag saknar dig här så taggade jag dig ändå. Kika in här: http://bellasbok.blogg.se/2015/april/liebster-award.html om du har tid och ork att göra den ^^

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, du är ju för gullig :} Jag har sista proven och inlämningarna den här veckan (troligtvis, läraren och halva klassen är sjuk så det blev uppskjutet, men hoppas vara färdig innan helgen) - SEN kanske jag hittar tillbaka hit, saaaknar't!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...